Her er lille uddrag af vores forskellige tilbud

Lidt om os

Mit Renseri er i dag et moderne renseri, som ikke kun renser tøj som jakkesæt – kjoler – bukser – brudekjoler m.m, men vi vasker også mange forskellige opgaver for private og virksomheder som f.eks. skjorter – dyner – puder – brodduge og meget andet i vores vaskeri.

Skjortevask er noget af det som kunder tager god imod og her kan kunder se de kan spare tid på strygningen og priserne starte under 20 kr. pr. skjorte. På ugebasis laves der 600 – 800 skjorter i Mit Renseri.

Noget af det nyeste som er kommet ind i Mit Renseri, er rensning af sneakers og andre typer af sko. Dette er en ny teknologi som igennem damp og sæbe vask gør sneakers og sko rene igen. Der laves i løbet af en uge ca. 33 par sko.Mit Renseris direktør Ken Paulsen har været i renseri branchen i 10 år, siger at konceptet med Mit Renseri er at være det lokale renseri i de byer hvor vi åbner renserier.

Der er mindre produktion i alle butikker, men selve rensning forgår i Mit Renseris centrale produktion og herfra fragtes varer rund til de forskellige butikker igen.

Mit Renseri er også et engros renseri det vil sige der renses og for andre renseri, hvis de har behov for det.

Mit Renseris koncept er bygget op omkring kundetilfredshed og det vil sige rimelige priser og en leveringtid der er tilpasset kundernes behov uden at gå på kompromis med kvaliteten samt et meget servicemindet personale.

Mit Renseries butikker er gerne placeret i områder hvor der er mulighed for parkering lige ved eller meget tæt på butikken, så kunderne let kan komme til og fra butikken med deres rense og vasketøj. Kunder i dag vil ha en hurtig – let og kompetent betjening hvilket vi hver dag forsøger at leve op til.

Fremtiden

I dag har Mit Renseri afdelinger Sønderborg – Aabenraa – Haderslev og Kolding – Frdericia – Ribe – Rødekro og nyeske skud er Esbjerg.

Der vil på sigt komme flere afdelinger til og der arbejdes på at få Vejle med i løbet af 2018. Derover vil er i løbet af 2018 komme en ugentlig hente/bringe ordning op at køre i de byer hvor vores butikker ligger og andre byer er også i kiggerten for denne service.