Her er lille uddrag af vores forskellige tilbud

Skjorte prisen er kun gældende ved det  “DET RENE KORT” normalprisen er 110 kr.

Lidt om os

Mit Renseri er i dag et moderne renseri, som ikke kun renser tøj som jakkesæt – kjoler – bukser – brudekjoler m.m, men vi vasker også mange forskellige opgaver for private og virksomheder som f.eks. skjorter – dyner – puder – brodduge og meget andet i vores vaskeri.

Skjortevask er noget af det som kunder tager god imod og her kan kunder se de kan spare tid på strygningen og priserne starte under 20 kr. pr. skjorte. På ugebasis laves der 600 – 800 skjorter i Mit Renseri.

Noget af det nyeste som er kommet ind i Mit Renseri, er rensning af sneakers og andre typer af sko. Dette er en ny teknologi som igennem damp og sæbe vask gør sneakers og sko rene igen. Der laves i løbet af en uge ca. 33 par sko.

Der er mindre produktion i alle butikker, men selve rensning forgår i Mit Renseris centrale produktion og herfra fragtes varer rund til de forskellige butikker igen.

Mit Renseri er også et engros renseri det vil sige der renses og for andre renseri, hvis de har behov for det.

Mit Renseris koncept er bygget op omkring kundetilfredshed og det vil sige rimelige priser og en leveringtid der er tilpasset kundernes behov uden at gå på kompromis med kvaliteten samt et meget servicemindet personale.

Mit Renseries butikker er gerne placeret i områder hvor der er mulighed for parkering lige ved eller meget tæt på butikken, så kunderne let kan komme til og fra butikken med deres rense og vasketøj. Kunder i dag vil ha en hurtig – let og kompetent betjening hvilket vi hver dag forsøger at leve op til.

Fremtiden

I dag har Mit Renseri afdelinger Sønderborg – Aabenraa og Kolding – Fredericia – Ribe – Rødekro.